Nieuws

3 september 2012

Nieuwe Special FX Workshop 3D mallen Lifecast

We hebben een nieuwe cursus bij StarMagic die 18 september van start gaat. In deze cursus leer je mallen maken voor de creatie van de meest unieke creaties. Pas je grime- en schminkkennis eens toe op een masker.

Meer info over de cursus 3D mallen Lifecast >>

 

19 juni 2012

We hebben een aantal reacties gekregen van make-up artists die zich hadden ingeschreven, maar waarvan wij de inschrijving niet ontvangen hebben. Nu blijkt dat er geen foto’s boven de 1 mb verstuurd kunnen worden. Het formulier verwerkt deze gegevens dan niet. Wij betreuren deze technische beperking. Wij hopen dat iedereen die zich wilde opgeven, maar vervolgens geen melding heeft gekregen, nogmaals wil aanmelden, dit keer met inachtneming van de maximale upload beperking. Lukt het niet om uw foto’s te verkleinen, dan is het ook mogelijk om ons de foto’s per e-mail te sturen aanmelden@make-up-artists.nl.

 

1 april 2012

Vraag en aanbod van make-up artiesten zullen elkaar vanaf nu ontmoeten op deze website. Visagisten, kinderschminkers, haarstylisten, modellen en bodypainters kunnen zich gratis aanmelden en gevonden worden. Kijk gauw onder “aanmelden artiesten” en geef je op.

Comments are closed.